Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Robert Cazanciuc, despre proiectul privind carantina și izolarea: 'Ne-au trimis un proiect scris pe genunchi'

Robert Cazanciuc masca

Preşedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat vineri că proiectul Guvernului referitor la carantină şi izolare va fi dezbătut de Comisia juridică „atât timp cât va fi nevoie”, precizând că este necesar şi un aviz al CSM, dat fiind că este vorba şi despre proceduri jusiciare. El a precizat că începând de sâmbătă va fi convocat plenul Senatului, relatează News.ro.

Citește și: Nu mai așteaptă măsurile Guvernului! Cinci spitale și două instituții propun un proiect de gestionare a crizei COVID

„Dezbaterea nu e încheiată asupra acestei legi. Am avut un proiect de lege venit de la Guvern foarte târziu. Este practic a treia oară când Guvernul ne pune în această situație.  Ne trimite o lege slabă, ca să fiu indulgent, în ultimul moment. Este inacceptabil să cerți Parlamentul că nu face el lucruri când tu trimiț legi care nu pot fi adoptate. E nevoie de mai multe modificări (...)”, a precizat Robert Cazanciuc.

„Sper ca cei de la Guvern să înceteze să mai invoce pandemia. Este numai vina Guvernului că am ajuns în această situație. Din păcate ne-au trimis un proiect scris pe genunchi, nu unul scris de juriști”, a mai precizat Cazanciuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.