Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Imagini ULUITOARE la priveghiul lui Emi Pian, cu Florin Salam la microfon: Interlopii s-au îmbrâncit și și-au rupt hainele

priveghi emi pian

E jale mare la casa lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduienilor din Capitală, ucis în urmă cu două nopți, în urma unei altercații sângeroase cu membri ai altui clan bucureștean, Rinu.

Sicriul cu trupul interlopului a fost adus la casa din sectorul 5, acolo unde, cu mic, cu mare, s-au adunat sute de rude, cunoscuți și prieteni ai celui care a fost Emi Pian.

Citește și: SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

Camera în care a fost depus coșciugul s-a dovedit neîncăpătoare și, după cum se vede în imagini, oamenii stau lipiți unul de celălalt, fără a avea măști de protecție sau fără pic de distanțare. Așadar, este foarte posibil ca la această înmormântare să se infecteze sute de oameni, care, reveniți în societate, vor da virusul altora bucureșteni.

În momentul în care au deschis capacul sicriului, familia s-a prăbușit peste sicriu, iar bărbații și-au smuls, la propriu, hainele de pe ei.

Citește și: După uciderea lui Emi Pian, membrii clanului Rinu încep să dispară de pe rețelele de socializare

Și cum la un astfel de priveghi, al unui lider de clan interlop, nu puteau lipsi manelele, în imagini apare și Florin Salam, care, potrivit unor surse, ar fi chiar finul lui Emi Pian. Acesta interpretează melodii de jale, pe fundal auzindu-se strigătele de disperare ale rudelor celui dispărut.

Culmea, în urmă cu doar câteva zile, polițiștii au reținut mai mulți membri ai clanului Duduianu, care ar fi tâlhărit maneliști, printre aceștia aflându-se același Florin Salam, care ar fi depus plângere la poliție.

Citește și: Foto - Cum arată ucigașul lui Emi Pian

În tot acest timp, forțele de ordine, polițiști și jandarmi, stau în fața porții, fără a interveni în vreun fel la evenimentul transmis live pe rețelele de socializare. Potrivit Poliției Capitalei, s-au dat deja câteva zeci de amenzi participanților de la priveghi, dar o intervenție în interior și în casă nu se poate face decât în baza unui mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.