Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după declarațiile ULUITOARE ale lui Klaus Iohannis despre crimele dintre interlopi: 'Bre, nea Roboate, ești în firea ta?'

evelinapauna.ro
ciutacu

Președintele Klaus Iohannis a șocat la Palatul Cotroceni, unde a declarat că răfuielile dintre clanurile interlopilor din ultima perioadă sunt rezultatul încercărilor guvernării PSD de „a pune cizma pe gâtul Justiției”, iar „asta se vede acum pe străzi”.

Jurnalistul Victor Ciutacu îl taxează pe Iohannis pentru declarația sa și îi lansează o semi-provocare legată de Liviu Dragnea.

Citește și: SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

”Deci Ciuma Roșie e de vină că s-a înfipt Pian în stilet. Bre, nea Roboate, ești în firea ta? Mai ai să zici că a ieșit Dragnea de la Rahova un pic, a trecut strada la adăpostul întunericului și, profitând de momentul de reverie al interlopului de treabă, l-a crestat la femurală cu șuriu' confecționat artizanal la atelierul auto, până să-i ia Alexandreasca memorabilul interviu de chin, de dor și de jale”, a precizat vedeta România TV.

Citește și: Foto - Cum arată ucigașul lui Emi Pian

"Este un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare, dar, în acelaşi timp, putem să vedem că există o preocupare serioasă şi intensă şi la Interne şi la marile Parchete şi la Ministerul Justiţiei, însă trebuie să vedem lucrurile aşa cum sunt. Nu se poate repara de pe o săptămâna pe alta ce s-a stricat în 30 de ani sau, dacă vreţi să fiu mult mai complet şi mai acid politic, să ne amintim cu tristeţe, că altfel nu pot să-mi amintesc, de cei trei ani de guvernare PSD, în care PSD a încercat cu toată forţa să distrugă legile justiţiei, să pună cizma pe gâtul justiţiei din România, să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiţi. Asta se vede acum pe străzi", a afirmat şeful statului, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni, când a fost întrebat despre crimele comise de interlopi, în plină stare de urgență și de alertă, în guvernarea liberală.

Citește și: Update! Pian senior n-a murit, susține ANP

El a adăugat că Executivul vine cu măsuri, dar majoritatea PSD "se opune" în Parlament reformelor necesare în domeniul Justiţiei.

"Actualul Guvern vine cu măsuri, dar, când ajungem în Parlament, aceeaşi majoritate pesedistă care încă se opune la reformele necesare în domeniul justiţiei. Asta nu ne face să ne oprim. Vom merge mai departe şi vom găsi soluţiile care se cuvin pentru a pune lucrurile la locul lor, pentru ca infractorii să fie puşi la puşcărie şi oamenii cinstiţi să fie apăraţi de instituţiile statului, nu invers cum, din păcate, am avut tendinţa în anii de guvernare pesedistă", a susţinut preşedintele Iohannis.

Citește și: EXCLUSIV Emi Pian putea fi salvat! Cum îl puteau scăpa cei aflați la fața locului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.