Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un producător muzical premiat cu Grammy, cunoscut pentru colaborările cu Beyonce și Jay-Z, a fost arestat pentru agresiune sexuală

usmagazine.com
beyonce jay-z

Producătorul muzical Noel Fisher, premiat cu Grammy şi cunoscut pentru colaborările sale cu Beyonce, a fost arestat miercuri pentru agresiune sexuală şi este vizat de 15 capete de acuzare, a anunţat Departamentul şerifului din regiunea Los Angeles (LASD), informează Reuters.

Noel Fisher, cunoscut sub pseudonimul artistic "Detail", este cercetat pentru o serie de incidente prezumtive care ar fi avut loc între anii 2010 şi 2018, a precizat LASD într-un comunicat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban a făcut anunțul! Câți bani vor primi părinții pe perioada în care stau acasă cu copilul

La începutul acestui an, poliţiştii din divizia Special Victims Bureau (SVB) au trimis dosarul spre revizuire la biroul procurorului districtual din Los Angeles.

Potrivit comunicatului emis de LASD, biroul procurorului districtual a remis poliţiştilor locali o notificare la sfârşitul lunii iulie, în care se precizează că "15 capete de acuzare pentru agresiune sexuală şi cinci capete suplimentare asociate acuzaţiei de agresiune au fost formulate împotriva lui Noel Christopher Fisher".

"În baza naturii acestor acuzaţii, poliţiştii de la SVB sunt de părere că ar putea să existe şi alte victime potenţiale şi solicită ajutorul populaţiei pentru identificarea acestora", precizează comunicatul publicat de LASD.

Citește și: Atac dur la adresa Ministrului Muncii: Sunteți de o incompetentă inadmisibilă! Nu ați făcut nimic

Pe numele producătorului muzical a fost emis un mandat de arestare, iar cauţiunea a fost stabilită la 6,3 milioane de dolari.

Noel Fisher a fost recompensat cu un premiu Grammy în 2014 în calitate de coautor al cântecului "Drunk in Love" alături de Beyonce şi Jay-Z, potrivit site-ului oficial al acestor trofee.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.