Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Accident GRAV în București: Mașina unei firme de pază a intrat în pietoni! O persoană a murit, alte 3 sunt rănite

Ultima Ora breaking news

UPDATE

Un mort și doi răniți au rezultat în urma accidentului.

Știrea inițială

Accident grav în București, după ce mașina unei firme de pază, care se șicana în trafic cu un alt automobil, a intrat în 4 pietoni. O persoană a murit, iar alte 3 sunt rănite.

”În jurul orei 22.20 prin apel 112 Brigada Rutiera a fost sesizata cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc la intersectia dintre bd.Iuliu Maniu-str.Apusului.

Citește și: Să râdem cu Ludovic Orban! Cum s-a contrazis premierul: Nu se închide nimic! După ora 23:00, anumite activități vor fi închise

Conducatorul unui autoturism care circula pe bd.Iuliu Maniu dinspre str.Lujerului a surprins și accidentat un pieton care traversa drumul public.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, după ce in prealabil, au fost efectuate manevre de resuscitare.

Citește și: Critici la adresa Guvernului după anunțarea noilor restricții: Nu să vă rățoiți toată ziua la opoziție fiindcă imaginea cam asta e: o mămăligă care latră

Totodata, din dinamica, alte doua persoana care se aflau pe trotuar au fost ranite și transportate la spital pentru îngrijiri.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Se efectuează cercetarea la fata locului in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.”, precizează Brigada Rutiera.

Citește și: Viorel Cataramă a luat decizia! Va candida la funcţia de primar general al Bucureştiului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.