Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump nu renunță și continuă `războiul` cu Facebook și Twitter: Afirmațiile mele despre imunitatea copiilor față de Covid-19 sunt `perfecte`

captura Twitter
Donald trump masca

Preşedintele american Donald Trump a declarat joi că afirmaţiile sale privind copiii şi COVID -19, retrase cu o zi înainte de Facebook şi Twitter, sunt ''perfecte'', relatează AFP.

El a afirmat într-o emisiune radio a conservatorului Geraldo Rivera că a făcut ''o constatare perfectă, o constatare privind tinereţea''.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Facebook a eliminat miercuri seara de pe pagina preşedintelui american un videoclip ce încălca regulile reţelei sociale privind dezinformarea legată de pandemia de COVID-19.

În fragmentul video eliminat, preşedintele republican explica pentru Fox News că este puţin probabilă contaminarea copiilor cu noul coronavirus deoarece copiii sunt imuni "aproape complet", prin vârsta lor, la COVID-19.

Este prima dată când Facebook îl cenzurează direct pe preşedintele Donald Trump. Anterior, în cursul lunii iulie, platforma a adăugat o notă informativă la o postare a preşedintelui american care acuza că votul prin corespondenţă favorizează corupţia. În iunie, platforma a eliminat reclame ale echipei de campanie a preşedintelui ce conţineau simboluri naziste.

La rândul său, Twitter a interzis contului de campanie al lui Donald Trump (@TeamTrump) să continue să posteze până când nu elimină mesajul video în care preşedintele susţine că este puţin probabilă contaminarea copiilor cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.