Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teheranul infirmă știri despre o explozie în vestul capitalei

AFP
teheran

În vestul capitalei iraniene Teheran s-a auzit vineri o explozie, a transmis radioteleviziunea de stat IRIB, preluată de Reuters. Incidentul a fost semnalat online, dar un oficial din zona respectivă a oraşului a dezminţit ştirea, potrivit Agerpres.

Conform dpa, presa locală citează martori oculari care vorbesc despre mai multe explozii în cartierele Sharak-e Gharb şi Garmdareh şi spun că una din deflagraţii a fost deosebit de puternică şi a provocat o pană de curent.

IRIB afirmă că în suburbia unde a avut loc explozia s-a întrerupt curentul electric. Nu s-a precizat cauza exploziei şi nu s-a menţionat existenţa unor victime.

Citește și:  OMS, noi recomandări cu privire la COVID-19. Ce trebuie să facem pentru a ne feri de acest coronavirus

Guvernatoarea oraşului Qod, Leila Vaseghi, a declarat agenţiei de presă Fars News că n-a fost nicio explozie, ci doar o pană de curent care a durat aproximativ cinci minute.

Nu există nicio confirmare oficială şi nu este clar dacă incidentul a avut loc în Qod sau în altă zonă din vestul Teheranului. Localnicii din alte părţi ale capitalei contactaţi de Reuters au susţinut că nu au auzit nimic.

În ultima săptămână au avut loc mai multe explozii în jurul unor obiective militare, nucleare şi industriale din Iran. După incidentele de acest gen de la baza militară Parchin din estul Teheranului şi de la un atelier de la centrala nucleară Natanz din centrul ţării au existat speculaţii privind acte de sabotaj ale unor forţe străine; ipotezele nu au fost dovedite. În cel mai recent caz, explozia de la o fabrică dintr-o suburbie a capitalei a ucis doi muncitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.