Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ruben Albes, prima victorie cu Hermannstadt: Cel mai tânăr antrenor din Liga 1 l-a învins pe Mircea Rednic

www.ponturi-bune.ro
FC Hermannstadt

Hermannstadt a învins-o cu 3-2 în deplasare pe Poli Iaşi. Acesta este primul succes al spaniolului Ruben Albes de la venirea la Hermannstadt. La 35 de ani, Ruben Albes este cel mai tânăr antrenor din Liga 1, anunță MEDIAFAX.

Victorie mare pentru Hermannstadt în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga 1. A fost un succes spectaculos pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 3-2.

Citește și: E război total! Silviu Mănăstire îi răspunde lui Cătălin Tolontan: Când ai combinații politice cu cei de la USR-PLUS, e suficient să îi prostești pe cei mai slabi de înger

Luckassen a deschis scorul pentru Poli Iaşi după 9 minute, pentru ca Alexandru Vodă să egaleze la 4 minute distanţă. Luckassen a reuşit dubla chiar înainte de pauză.

Romario a adus egalarea în minutul 56 din penalty, pentru ca Debeljuh să marcheze golul victoriei pentru Hermannstadt în minutul 76.

În urma acestei victorii, Hermannstadt a ajuns la 21 de puncte în clasament, cu 3 puncte peste adversara de marți, Poli Iaşi, cea care se află pe poziţia a 6-a, care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1.

Antrenorul oaspeţilor, spaniolul Ruben Albes, a obţinut astfel primul succes pe banca celor de la Hermannstadt. În precedentele partide, Hermannstadt fusese învinsă de Viitorul şi Academica Clinceni.

Citește și: Ludovic Orban, despre măsurile de relaxare: Evoluţia numărului de cazuri ne-a şi determinat să amânăm alte măsuri de relaxare

La 35 de ani, Ruben Albes este cel mai tânăr antrenor din Liga 1.

„Am făcut un meci, a fost cea mai bună repriză secundă de când sunt aici. Cred că este rezultatul muncii depuse şi de faptul că începem să fim o familie. Nu e normală o astfel de partidă, cele 3 puncte înseamnă mult într-un play-out. Sunt bucuros că echipa nu oferă prea multe oportunităţi adversarelor şi îşi creează multe ocazii”, a spus Ruben Albes la Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.