Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin deplânge moartea lui Larry King: 'Am apreciat mereu marele său profesionalism şi autoritatea sa jurnalistică indiscutabilă'

Kremlin.ru
Vladimir Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a salutat memoria şi "marele profesionalism" al jurnalistului american Larry King, care a murit sâmbătă şi care l-a intervievat în mai multe rânduri, a anunţat Kremlinul, relatează AFP.

"Preşedintele a apreciat mereu marele său profesionalism şi autoritatea sa jurnalistică indiscutabilă", a declarat purtătorul de cuvânt al şefului statului rus, Dmitri Peskov, citat de agenţia de ştiri Ria Novosti.

Larry King a fost în special autorul unui interviu devenit celebru cu Vladimir Putin în 2000, la câteva luni după venirea sa la putere şi la puţin timp după naufragiul submarinului Kursk.

Citește și: Donald Trump, primele declarații după plecarea de la Casa Albă: 'Vom face ceva!'

La momentul respectiv, preşedintele rus a fost foarte criticat pentru modul în care a gestionat drama care a dus la moartea celor 188 de membri ai echipajului.

Larry King l-a întrebat în acest context pe Vladimir Putin: "Spuneţi-mi vă rog, ce s-a întâmplat cu submarinul?". Cu un surâs sfidător, liderul rus i-a replicat lapidar: "S-a scufundat".

Mulţi în Rusia i-au reproşat această scenă, cu atât mai mult cu cât la momentul dramei el nu şi-a întrerupt imediat vacanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.