Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP face apel la guvernanţi să oprească luptele absurde, care nu au nicio legătură cu agenda poporului care i-a ales sau care nu i-a ales

Reprezentanţii PMP au făcut apel la guvernanţi să oprească luptele absurde care nu au legătură cu agenda poporului. Guvernul „trebuie să înceapă cât mai urgent Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, să-l aplice ca pe un proiect de ţară şi nu ca pe un tort împărţit în felii după culori politice”, mai arată PMP, într-un comunicat de presă, potrivit news.ro.

„România are nevoie ca de aer de relansarea economiei şi de dezvoltare pentru a reduce decalajul pe care îl are faţă de statele europene. Trebuie să înceapă cât mai urgent Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, să-l aplice ca pe un proiect de ţară şi nu ca pe un tort împărţit în felii după culori politice. Vremurile pe care le traversăm se impun a fi gestionate lucid, ceea ce ar trebui să reprezinte o prioritate absolută pentru partidele politice care şi-au asumat responsabilitatea guvernării, dincolo de orice orgolii mărunte legate de persoane”, arată un comunicat de presă al PMP.

Sursa citată mai precizează că „a bloca o şedinţă de Guvern din orgoliu este o decizie puerilă, fără niciun fel de justificare”.

„A cere capul premierului doar pentru a-ţi apăra un ministru, oricum s-ar numi el, care a comis un prea lung şir de gafe inacceptabile în vremuri de criză, reprezintă o dovadă a lipsei de experienţă politică, absenţa oricărui dram de diplomaţie şi o dovadă a desprinderii mult prea riscante de realitate. Partidul Mişcarea Populară face apel la guvernanţi să oprească luptele absurde, care nu au nicio legătură cu agenda poporului care i-a ales sau care nu i-a ales. Să găsească soluţii rapide pentru a depăşi o situaţie de criză minoră, aşa cum este demiterea unui ministru, comparativ cu problemele pe care le are de înfruntat România, inclusiv în raport cu efervescenţa deloc de neglijat din Marea Neagră. Fiţi serioşi, domnilor!”, mai transmite sursa menţionată.

Guvernul a amânat şedinţa de miercuri, după ce premierul Florin Cîţu a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. Şeful statului a semnat decretul pentru revocarea lui Voiculescu din funcţie. De asemenea, prim-ministrul a decis demiterea din funcţia de secretar de stat la ministerul Sănătăţii a Andreei Moldovan, iar decizia a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.