Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plaja din Tuzla plină de probleme - Zone insalubre şi construcţii ilegale găsite de Protecția Consumatorului

Sean Malloy/Achill Island Tourist Office
plaja irlanda

Mai multe nereguli au fost găsite de reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa pe plaja din Tuzla, printre care zona insalubre, construcţii ilegale. În urma acestui control, Primăria Tuzla a trimis o notificare către deţinătorii acestor construcţii să le demoleze, potrivit news.ro.

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat, sâmbătă, că în urma unor acţiuni desfăşurate în 4 iulie şi 10 iulie au fost constatate mai multe abateri grave în zona plajei Tuzla.

“CJPC a participat alături de mai multe autorităţi la ambele acţiuni, sub coordonarea Instituţiei Prefectului. Au fost depistate locaţii insalubre, multe construcţii ilegale, cu destinaţia de alimentaţie publică, haznale săpate lângă izvoarele de apă <>, cazări încropite printre gunoaie şi pentru toate acestea primaria oferă <>, transformându-i pe ilegalii comercianţi, în oportunişti!”, a spus Horia Constantinescu.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

El a menţionat că, în urma acestor controale, Primăria Tuzla a emis o notifiare de dezafectare a zonei.

“La iniţiativa prefectului, acţiunea din 4 iulie a fost reluată cu mai multe forţe implicate, inclusiv IJP Constanţa, ISC, DSP, Garda de Mediu etc., în data de 10 iulie, iar în urma ultimatumului adresat Primăriei Tuzla, aceasta a hotărât să <> de acolo şi să emită o <> de dezafectare. CJPC a semnat documentul care arată Instituţiei Prefectului ce dezastru este acolo cu ce potenţial periculos!”, a mai spus Horia Constantinescu.

Primăria Tuzla a transmis o notificare pentru toţi deţinătorii de construcţii din zona respectivă ca începând din 10 iulie să înceteze orice activitate comercială, iar în termen de 48 de ore să elibereze zona astfel încât toate construcţiile şi improvizaţiile să fie ridicate. În cazul în care acest lucru nu se va întâmplă, Primăria Tuzla a precizat că din 13 iulie va proceda la eliberarea zonei de plajă şi faleză, iar deţinătorii de construcţii vor suporta contravaloarea demolării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.