Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitică Dragomir se suie cu BOCANCII pe Diana Șoșoacă după ce l-a luat în APLOMB pe Streinu Cercel - 'Este o rușine națională ce faceți, Cercel e o somitate'

gsp.ro
Mitică Dragomir

Mitică Dragomir, prezent într-o videoconferință cu invitați ai postului RTV, a intervenit prompt la afirmațiile senatoarei Diana Șoșoacă, care la rândul ei a anunțat că face plângere penală împotriva profesorului doctor Streinu Cercel.

„Cred că presa trebuia să se sesizeze după emisiunea de la Antena 3, unde Streinu Cercel a intrat pe post și m-a amenințat să am grijă ce spun despre Covid, că poate mă îmbolnăvesc eu sau familia mea.

Am vorbit cu avocații și cred că îi voi face și a doua plângere penală lui Cercel.

Mor prea mulți oameni în spitale, se adună probe din ce în ce mai multe legate de aceste protocoale. Acestea nu au nicio legătură cu medicina și încalcă jurământul lui Hipocrat. Cine ajunge la ATI are cele mai multe șanse să moară.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

Parchetele sunt la dispoziție”, a tunat și a fulgerat Diana Șoșoacă privind o intervenție a medicului Cercel pe un post de televiziune.

Invitat în video-conferința RTV Mitică Dragomir a intervenit prompt și i-a explicat senatoarei-avocat că Streinu Cercel este „o somitate” și că reacția sa și afirmațiile făcute la televizor față de acesta sunt „o rușine națională”.

„Haideți doamnă . Cum să faceți așa ceva? Este o rușine națională ce vreți să faceți. Sunteți avocat, ar trebui să ajutați la legi nu să luptați împotriva somităților naționale. El este o somitate. El este profesor-doctor. Știe ce spune”, s-a exprimat Dragomir.

Șoșoacă a rămas virulentă la adresa medicului insistând în direct că îl va acționa în justiție pentru afirmațiile sale de la postul de televiziune.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.