Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu a ratat calificare pe tabloul principal la Australian Open

Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu (WTA 137) a fost la un pas de a se califica pe tabloul principal al Australian Open. Ajunsă în ultimul tur al calificărilor, după ce a trecut de alte două candidate, românca a fost învinsă miercuri de americanca Withney Osuigwe (WTA 161) potrivit news.ro.

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă miercuri de Withney Osuigwe (WTA 161), după un meci de trei seturi ce a durat mai bine de două ore.

Buzărnescu a câștigat categoric primul set cu 6-2 și părea că nu va avea probleme în a-și adjudeca victoria. Osuigwe a jucat slab și în prima parte a setului secund, Buzărnescu având 5-2 și serviciul. De aici soarta meciului s-a răsturnat complet. Americanca a revenit și a câștigat la tie-break, egalând la seturi.

În jocul decisiv Buzărnescu a fost de nerecunoscut, greșind mult mai mult decât adversara sa, care a câștigat cu 6-2 și s-a calificat la turneul final.

Șase tenismene din România au încercat să se califice tabloul principal.

Doar Buzărnescu a trecut de primul tur. Laura Ioana Paar, Jaqueline Cristian, Monica Niculescu, Gabriela Talabă și Irina Bara au fost eliminate în primul act al turneului de calificare ce a avut loc la Dubai.

La masculin, Marius Copil a eșuat și el în turneul de calificare desfăşurat la Doha.

Buzărnescu s-a ales după această performanță cu un premiu în bani de 52.500 de dolari australieni ( aproximativ 33.000 de euro) şi cu 30 de puncte WTA.

Australian Open se desfășoară între 8 şi 21 februarie, din România fiind acceptate direct pe tabloul principal Simona Halep (WTA 2), Patricia Maria Ţig (WTA 56), Sorana Cîrstea (WTA 71), Irina Begu (WTA 78) şi Ana Bogdan (WTA 92).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.