Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mariah Carey a fost dată în judecată pentru defăimare şi de fratele ei pentru dezvăluirile din cartea de memorii: și sora artistei a procedat la fel

The Verge
Mariah Carey "All I Want For Christmas is You"

Mariah Carey a fost dată în judecată pentru defăimare de fratele ei pentru dezvăluirile din cartea de memorii lansată toamna trecută, la o lună după ce sora mai mare a acântăreţei a deschis o acţiune similară, informează News.ro.

Morgan Carey, fratele artistei, acuză că i-a fost cauzat intenţionat disconfort emoţional prin publicarea cărţii „The Meaning of Mariah Carey”, scrie Variety.

În procesul deschis miercuri la Curtea Supremă din New York este susţinut că autobiografia conţine pasaje care sunt false şi defăimătorii.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Co-autoarea Michaela Angela Davis, Macmillan Publishing Group şi Andy Cohen Books sunt de asemenea listaţi ca pârâţi.

Potrivit documentelor, Morgan Carey s-a simţit „trădat” de sora lui. „El nu este în niciun fel invidios pe succesul artistic şi personal imens al surorii sale, pentru că s-a bucurat de propriul succes profesional şi personal şi i-a dorit mereu binele”.

„The Meaning of Mariah Carey” a fost lansată în septembrie 2020. Cartea cuprinde mai multe capitole în care cântăreaţa vorbeşte despre familia ei, iar unele pasaje fac referire la o dispută dintre Morgan Carey şi tatăl lor şi la faptul că fratele ei a fost internat în copilărie.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Morgan Carey nu cere o anumită sumă de bani drept despăgubire, ci solicită repararea prejudiciilor morale prin „hotărâre judiciară”.

În urmă cu o lună, sora lor, Alison Carey, a deschis un proces legat de cartea de memorii şi cere despăgubiri de 1,25 de milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.