Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban se distanțează de discursul lui Cîțu - mesaj pentru liderii de sindicat: 'Vă felicit. Puteți conta pe o deschidere permanentă la dialog'

Facebook
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a felicitat pe liderii BNS și i-a asigurat de deschidere la dialog, în condițiile în care Florin Cîțu spunea că liderii de sindicat sunt „aceiași de 30 de ani” și că vrea eliminarea cotizării automată lunar la sindicat.

„Vă felicit pentru cei 30 de ani de activitate. Vă asigur, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori, de toată deschiderea pentru dialog”, a spus Ludovic Orban într-o intervenție avută în cadrul congresului Blocului Național Sindical, arată Mediafax.

Liderul PNL a trecut în registă măsurile guvernamentale luate anul trecut.

„Puteți conta pe o deschidere permanentă la dialog, la comunicare. Să căutăm împreună cele mai bune soluții pentru a permite România să meargă cât mai repede îaninte.

Bucureștenii sunt în pericol în cazul unui cutremur! Oficial: 'În Bucureşti ar fi înregistrate în prezent 25.000 de victime'

La rândul său, președintele BNS, Dumitru Costin, l-a criticat pe premierul Florin Cîțu pentru declarațiile din ultima perioadă.

„E prima oară în 30 de ani când un lider politic a transformat întreaga structură sindicală într-o adunătură de hoți”, a spus Costin, care i-a cerut lui Orban să discute subiectul cu Florin Cîțu.

Florin Cîțu a declarat pentru G4Media că Guvernul pregătește în următoarele săptămâni o ordonanță de urgență prin care va elimina cotizarea automată lunară la sindicat în cazul angajaților de la stat care s-au înscris într-o organizație sindicală.

Tot recent, el ridica problema liderilor de sindicat, „aceiași de 30 de ani”.

„Ar trebui să ne gândim ca societate - cum se întâmplă că liderii sindicali sunt aceeași de 30 de ani de zile? Acolo chiar nu se întâmplă nimic. Ar trebui să ne gândim cum se funcționează lucrurile și poate în acest dialog social ne întrebăm cum ajung acolo”, spunea premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.