Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR București, dezvăluiri din culisele negocierilor cu PNL: acuză BLATURI între liberali și PSD

epoch times romania
claudiu nasui

Liderul USR București, Claudiu Năsui, arată că negocierile dintre PNL și USR pe tema candidaților comuni în Capitală s-au împotmolit din cauza faptului că liberalii îi susțin pe Dan Cristian Popescu la Sectorul 2 și Dan Croitoru la Sector 3. Năsui consideră că cei doi sunt oameni apropiați de PSD și au stat alături de primari ai PSD, de aceea USR nu vrea să parafeze alianța cu PNL.

Citește și: SONDAJ CURS - Viitorul Parlament va fi controlat la limită de o mare alianţă de dreapta

”USR-PLUS își dorește candidați comuni curați pentru București.

Putem împreună să scăpăm Bucureștiul de PSD?

Dacă domnul Orban crede într-adevăr că “singurul adversar este PSD”, PNL nu trebuie să insiste asupra unor persoane care au avut legături directe și puternice cu PSD în ultimii 15 ani.

Nu este rezonabil ca PNL să condiționeze unitatea de susținerea unor politicieni care au avut cârdășii profunde cu PSD.

Cele mai mari piedici pentru candidaturi comune la București sunt candidaturile potențiale ale domnilor Dan Cristian Popescu și Dan Croitoru.

Domnul Dan Cristian Popescu a strâns o avere fabuloasă de când lucrează în primărie și are legături strânse cu PSD. Conduce primăria sectorului 2 din funcția de viceprimar al domnului Toader, primar PSD. Și a format și coordonat majoritatea PSD-PNL în Consiliul Local sector 2.

Domnul Dan Croitoru, de asemenea, s-a afirmat prin faptul că a fost un mare susținător al domnului Vanghelie (PSD) în Consiliul Local sector 5. Astfel a devenit viceprimar și mâna dreaptă a domnului Vanghelie.

Fără astfel de candidaturi, negocierile pentru candidați comuni se pot finaliza rapid. Punem doar condiții de bun simț. Genul acesta de candidați nu sunt „adversari ai PSD”, dimpotrivă s-au dovedit a le fi prietenii lor buni și loiali.

Înțelegem să negociem orice dar nu principii. Nu vom negocia niciodată în dauna oamenilor.

Obiectivul nostru nu este doar să câștigăm cu sigla, și în practică să nu schimbăm nimic. Obiectivul nostru este să schimbăm efectiv administrația. Nu doar un primar cu altul. Nu doar un logo de partid cu altul. Iar pentru asta, câștigarea alegerilor este doar primul pas.

Întrebarea cheie rămâne: dacă unitatea dreptei se împiedică în doi apropiați ai PSD-ului, oare dreapta mai este dreaptă?”, scrie Claudiu Năsui.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.