Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmi prinși cu MINCIUNA: Raportează amenzi pe care NU le dau

Sala de jocuri de noroc din Târgu Bujor dezminte afirmațiile jandarmilor privind amenda de 40.000 de lei pentru că administratorul ar fi refuzat să închidă activitatea pe timp de noapte și transmite imagini de pe camere de supraveghere unde se vede închiderea locației la ora 22.55.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții sălii de jocuri de noroc, singurul operator din Târgu Bujor, în noaptea de 6 spre 7 august locația a fost închisă, cu respectarea în totalitate a normelor și obligațiilor impuse de reglementările aflate în vigoare.

Citește și: Gabriela Firea lansează un nou atac dur la adresa Guvernului: Minciuna a ieșit la suprafață

„Spațiul (...) este dotat cu sistem de supraveghere, iar imaginile dovedesc acest lucru. Atașăm imaginile surprinse la ora 22.45, când se efectua curățenia la sfârșitul programului și cele de la 22.55, ora la care s-a închis locația”, se arată în punctul de vedere transmis stiriprsurse.ro

Potrivit operatorului de jocuri de noroc, în luna august a avut loc un singur control, în data de 1 august, la ora 23.10.

Citește și: Decizie radicală luată de luptătorul K1 Cătălin Moroşanu! Pentru ce funcție candidează

„Cu această ocazie, organele de control ne-au întrebat de ce locația este încă deschisă, însă le-am adus la cunoștință faptul că Hotărârea nr. 38/01.08.2020 va intra în vigoare în data de 02.08.2020. Menționăm că nu a fost întocmit niciun proces verbal, iar compania noastră nu a fost anunțată de aplicarea unei sancțiuni”, mai arată compania.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Galați, în noaptea de joi spre vineri, în orașul Târgu Bujor, o sală de jocuri de noroc care funcționa după ora 23.00, a fost amendată cu suma de 40.000 de lei.

Citește și: Marcel Vela avertizează: Suntem cu ochii pe voi! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.