Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO INCENDIU de proporții la o fabrică de hârtie igienică: Șase persoane au avut nevoie de ajutor de la SMURD

incendiu dej

Un incendiu a izbucnit joi la o hală a unei fabrici de hârtie din Dej, pentru lichidarea flăcărilor fiind suplimentate forţele de intervenţie.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă, care au fost suplimentate cu două autospeciale şi o platformă pentru intervenţii de la înălţimi, scrie agerpres.ro.

''Incendiul este de mare amploare, este limitată extinderea acestuia prin intervenţia forţelor de la faţa locului. (...)

Flăcările au fost stinse, se lucrează pentru desfacerea panourilor şi stingerea focarelor mocnite'', precizează ISU Cluj.

A fost prezent şi un echipaj SMURD, care, până în prezent, a consultat şase persoane cu suspiciuni de intoxicaţie cu fum sau arsuri uşoare.

''Niciuna dintre acestea nu a necesitat transport la spital sau investigaţii suplimentare'', arată sursa citată.

UPDATE:

Reprezentanţii fabricii de hârtie din Dej afectate de un incendiu au precizat că daunele au fost exclusiv de natură materială, fiind afectată una dintre maşinile de produs hârtie tissue. "Avem procedurile potrivite pentru a evita producerea unor astfel de incidente pe viitor. Continuitatea business-ului nu a fost afectată şi am început deja procesul de reconstrucţie", au transmis aceştia.

"În cursul zilei de ieri, la fabrica noastră din Dej a izbucnit un incendiu. Din fericire, personalul nostru a fost evacuat, urmând protocolul intern pentru astfel de incidente. Şase dintre colegii noştri au avut nevoie să fie evaluaţi de către echipajele de urgenţă care au fost prezente la faţa locului, conform cu procedura; nu au necesitat alte îngrijiri medicale. Le mulţumim încă o dată echipajelor de pompieri care au stins incendiul", au transmis, vineri, reprezentanţii fabricii de hârtie Pehart din Dej.

Conform acestora, daunele sunt exclusiv de natură materială.

"Doar una dintre maşinile de produs hârtie tissue este afectată, dar celelalte maşini şi liniile de converting funcţionează în parametri normali. Aceasta este o situaţie specifică şi avem procedurile potrivite pentru a evita producerea unor astfel de incidente pe viitor. Continuitatea business-ului nu a fost afectată şi am început deja procesul de reconstrucţie. Compania îşi va desfăşura activitatea în mod obişnuit", au precizat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.