Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un arbitru a fost infectat cu noul coronavirus - Ce se întâmplă cu meciurile din Liga I

Pro Sport
arbitru

Federaţia Română de Fotbal anunţă că încă un arbitru a fost depistat pozitiv în urma testărilor efectuate în ultimele zile, însă nu a dezvăluit identitatea acestuia. Conform digisport.ro, este vorba de Iulian Călin, notează news.ro.

"Arbitrul depistat pozitiv a fost retras de la delegări împreună cu toată brigada sa şi nu va mai fi delegat în acest final de sezon. De asemenea, colegii săi au intrat în izolare, urmând ca luni să repete testele", precizează frf.ro.

Lotul pentru Liga 1 şi meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceştia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie şi până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal.

Conform digisport.ro, Iulian Călin a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Acesta a condus la centru meciul disputat, miercuri, de Academica Clinceni şi Sepsi, din play-out-ul Ligii I.

Unul dintre asistenţii săi de la acel joc, Mircea Grigoriu, a fost plasat în izolare. Acesta fusese delegat la meciul FCSB-FC Botoşani, din această seară, însă a fost înlocuit cu Radu Ghinguleac.

Primul arbitru testat pozitiv a fost Robert Avram.

Potrivit LPF nu se pune problema amânării vreunui meci din Liga 1, pentru că jucătorii nu pot fi considerați contacți direcți și cere ca FRF să-i testeze mai des arbitri.

„Suntem în legatură permanentă cu Comisia Centrală a Arbitrilor. Arbitrul delegat la meciul de diseară (n.r. asistentul Mircea Grigoriu era delagat la FCSB – FC Botoșani) este izolat şi va fi înlocuit de un alt arbitru. În acest moment nu se pune problema amânării vreunui meci din Liga 1, cât timp nu avem niciun club implicat în vreo ancheta epidemiologică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.