Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, președintele Platformei Social-Liberale: Am încheiat cu succes prima săptămână din turul virtual al României

facebook.com
Ilan Laufer

Președintele Platformei Social-Liberale, Ilan Laufer, anunță pe pagina sa de socializare că s-a încheiat cu succes prima săptămână din turul virtual al României. În cadrul acestei discuții se va decanta soluția PSL pentru alegerile locale, soluțiile potrivite, precum și personalitățile care își doresc și corespunde pentru aceste misiuni publice:

”Ieri am încheiat cu succes prima săptămână din Turul Virtual Al României - o serie de conferințe online - prin care ne-am propus să prezentăm proiectul și viziunea noastră în fiecare județ din țară. Am ajuns deja, virtual, în București și alte zece județe , iar astăzi continuăm cu Sibiu, Hunedoara și Brașov. Ne bucurăm că din ce în ce mai mulți oameni au curaj să facă un pas în față și să se implice activ în politică.

Eu și echipa PSL îți mulțumim pentru deschiderea și implicarea de care dai dovadă. Doar împreună putem să reconstruim România, cu oameni noi, asumați și curajoși!

Te așteptăm alături de noi în fiecare zi online, pe Zoom, pentru a-ți face vocea auzită și pentru a împărtăși din ideile și proiectele tale cu privire la ceea ce trebuie făcut pentru a crea o schimbare reală în România de acum.

Acum mai mult ca oricând, avem nevoie de oameni cu viziune și determinare care să facă un pas în față pentru reformarea clasei politice și să-și asume funcții publice în comunitățile din care fac parte.

Acum este șansa ta! Curaj!

Trimite-mi un email cu datele tale de contact pe adresa: platformapsl@gmail.com”, anunță Ilan Laufer pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.