Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer a anunțat candidatul FIN PSL pentru Primăria Sectorului 3

Liderul FIN PSL, Ilan Laufer a anunțat astăzi candidatul pentru Primăria Sectorului 3.

„Sunt onorat să anunț pe această cale candidatura lui Andra Triță la primăria sectorului 3 din București, din partea FIN PSL. Andra are 32 ani și motivul pentru care a intrat în politică este unul singur: “Vreau să fac ceva concret pentru a ridica nivelul mentalității noastre colective, pentru că îmi pasă! Totodată vreau să dovedesc, prin propriul exemplu, că a face politica nu este nici rușinos, nici imoral, ci este un drept al nostru al tuturor, garantat de Constituție”.

Citește și: Adrian Năstase, intervenție, în direct, la Antena 3: Se readuce în circuitul public un partid important

Prioritatea ei principală o reprezintă reforma totală a educației, dedicându-și o bună parte din viața de până acum atât educației formale, cât mai ales celei non-formale.

Andra este antreprenor de la vârsta de 19 ani, având o vastă experiență în domeniul creativ, fiind licențiată în design și masterandă în Studii vizuale și societate, în cadrul SNSPA. Fiind totodată pasionată de dezvoltarea personală continuă și de lucrul cu oamenii, Andra are și o experiență de 3 ani în implementarea de fonduri europene pe domeniul dezvoltării resursei umane.

Citește și: EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

“După 10 ani în care nu mi-am dorit să mă implic din punct de vedere politic mi-am dat seama că schimbarea pe care mi-o doresc în societate, nu va veni atâta timp cât la conducerea țării sunt, majoritar, oameni care își văd doar propriul interes”, a scris Ilan Laufer pe pacina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.