Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hegedüs Csilla: De astăzi sunt secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Am venit aici din dorinţa de a munci

Agerpres
Hegedus Csilla

Vicepreşedintele executiv al UDMR Hegedüs Csilla anunţă că a devenit secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, afirmând că vrea să muncească pentru schimbare. "Am venit aici din dorinţa de a munci, deci vă asigur că voi munci", susţine ea, potrivit news.ro.

"Este oficial! De astăzi sunt secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene", a anunţat Hegedüs Csilla, pe Facebook.

Ea a menţionat că a câştigat primul proiect european acum 17 ani, iar din aceste finanţări organizează până în prezent evenimente culturale la castelul Bánffy din Bonţida.

"Lucrez de 15 ani cu Comisia Europeană. Am acceptat numirea mea ca şi secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene deoarece vreau să muncesc pentru schimbare: vreau ca în ţară să avem locuri de muncă noi, locuri de muncă bine plătite, să avem drumuri bune, şcoli dotate corespunzător, să avem spitale moderne, bisericile, castelele, monumentele istorice să fie reabilitate, să avem condiţii de secolul 21", a adăugat Hegedüs.

Citește și: Video. Scenă uluitoare! Dan Barna și-a luat aere de vicepremier!

Ea a arătat că vrea să contribuie la schimbare inclusiv prin modelarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, "ce aduce României perspectiva modernizării şi a schimbărilor profunde".

"În paralel cu cadrul financiar multianual (CFM) al UE pentru perioada 2021-2027, voi depune toate eforturile pentru a transforma acestea în instrumente care pot produce schimbări majore", a afirmat Hegedüs Csilla, adăugând: "Am venit aici din dorinţa de a munci, deci vă asigur că voi munci".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.