Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Guvernul își reglează sonorul: Klaus Iohannis a intervenit în comunicarea PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis orban

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut liberalilor, în discuțiile de la Palatul Cotroceni, să fie mai prudenți în comunicarea publică, au declarat surse liberale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Citește și: Taberele din PSD: Cine se aliniază în spatele lui Eugen Teodorovici .

La guvernare sunt temeri că pași greșiți de tipul unor contraziceri între oficiali pe tema epidemiei de coronavirus vor alimenta teoriile conspirației și vor oferi muniție adversarilor politici.

La îndemnul lui Klaus Iohannis s-a stabilit în PNL să se evite, pe cât posibil, ca miniștrii să vorbească public despre subiecte care nu se află în portofoliul lor. De asemenea, pe tema măsurilor economice, principalii comunicatori vor fi șeful statului, premierul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan, precum și ministrul Finanțelor.

În ceea ce privește situația infectărilor cu noul coronavirus și a măsurilor de relaxare, liberalii au mai stabilit, tot ca urmare a recomandării lui Iohannis, că este indicat ca șeful DSU Raed Arafat și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru să fie 'comunicatorii' Guvernului.

Deja în spațiul public s-au rărit aparițiile unor miniștri precum cei de la Interne, Transporturi, Economie, Muncă, Educație, în contextul în care o parte din ei erau prezenți aproape zilnic în comunicările publice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.