Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Toncean, reales pentru a treia oară în fruntea Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

culturism muschi

Adunarea Generală de Alegeri a Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, convocată sâmbătă, în municipiul Reghin, l-a reales pe Gabriel Toncean, pentru a treia oară, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, cu unanimitate de voturi, anunță AGERPRES.

Alături de Gabriel Toncean, care a fost singurul candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, a fost reales şi vicepreşedintele FRCF, în persoana Monicăi Mureşan, în acelaşi cadru fiind desemnaţi şi membrii Biroului Federal al FRCF.

"Le mulţumesc colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o din nou! Încep astfel un nou mandat ca preşedinte al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, un mandat pentru care avem obiective măreţe. Ne pregătim ca în 2022 să organizăm, în România, Campionatul Mondial de Seniori, iar în 2021 să consolidăm locul sportivilor noştri în vârful clasamentului balcanic, european şi mondial al culturismului şi fitnessului. Ne propune astfel ca ediţia din 2022 a Campionatului Mondial de Seniori să aibă loc la Cluj-Napoca, unde există infrastructura necesară unei astfel de competiţii de amploare, la care participă între 1.200 şi 1.400 de sportivi", a declarat, pentru AGERPRES, Gabriel Toncean.

Citește și: Donald Trump, primele declarații după plecarea de la Casa Albă: 'Vom face ceva!'

FRCF a organizat în România mai multe evenimente internaţionale majore, precum CM Juniori în 2017, la Bistriţa, Cupa Mondială în 2018, la Cluj-Napoca, Campionatul Balcanic în 2018, la Drobeta-Turnu Severin, iar în urma performanţelor sportivilor români şi a reuşitelor organizatorice ale federaţiei, preşedintele FRCF, Gabriel Toncean, a fost ales, în prezidiul de conducere al Federaţiei Europene de Culturism şi Fitness (EBFF), cât şi în cel al Federaţiei Internaţionale de Culturism şi Fitness (IFBB).

Gabriel Toncean este şi preşedintele Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.