Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman, replică INCENDIARĂ pentru Marcel Ciolacu: Primarii PSD pleacă pentru că le este rușine cu sigla partidului

florin roman

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, i-a transmis luni liderului interimar PSD, Marcel Ciolacu, că primarii PSD se feresc de numele partidului și din acest motiv vor să plece. Reacția vine după ce Marcel Ciolacu a spus că social-democrații vor sesiza DNA că liberalii fac presiuni asupra primarilor PSD să treacă în barca PNL.

  • „Aleșii locali ai PSD fug ca dracul de tămâie de sigla partidului, conștienți ca aceasta a devenit o adevarata piatra de moara, pentru a fi realeși in funcțiile de primar sau de presedinte al Consiliului judetean. In foarte multe locuri din țara, unde au afișat materiale de promovare, aleșii locali ai PSD nu au afișat sigla partidului, iar cei care au făcut-o, au pus o sigla minuscula, aproape neobservabila. Mai mult, aleșii locali PSD promovează omul, nu partidul, motiv care îngrijorează conducerea PSD.
  • Sa ne reamintim totuși, dacă e sa vorbim de mita electorală, de celebra ordonanța de urgentă data de guvernul PSD, după spargerea USL, prin care, peste 500 de primari de la alte partide au sărit in barca PSD, principalul argument folosit de PSD fiind alocările guvernamentale pentru investiții. Deși justiția s-a pronunțat asupra caracterului ilegal al acelei ordonanțe care a schimbat practic voința cetățenilor, exprimata la vot, PSD a călcat in picioare democrația.
  • Mulți dintre aleșii locali ai PSD s-au saturat ca munca din comunitățile lor sa fie distrusă de imaginea dezastruoasa a partidului de la nivel central, de lupta pentru conducerea partidului între baronii roșii vechi și noi. Din aceste motive va pleacă primarii domnule Ciolacu, pentru ca ați uitat de ei și i-ați abandonat, la fel ca și pe cetatenii, pe care ii reprezintă. Din acest motiv va temeți de alegeri și fugiți de urne!”, spune Florin Roman.

Citește și: Trădare fără precedent la CEDO: Ministerul de Externe acceptă condamnarea României în cazul Kovesi .

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că social-democraţii vor depune plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care "au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii".

"Toţi Duduienii galbeni din Guvern - la puşcărie! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceţi trafic de influenţă la masa Guvernului! (...) Nu sunt bani de măşti, nu sunt bani de alocaţii, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru mita politică", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că PNL "cară primari la Bucureşti" sau le promite, în ţară, tot felul de proiecte şi bani, în schimbul "sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat".

"Cine nu cedează este ameninţat şi şantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forţa pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunităţile lor. Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniţi suntem puternici! Nu pot ei şantaja cât pot românii vota! Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape. De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta? PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluţionat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni", a menţionat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.