Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetiță de 7 ani, lovită mortal de o mașină, în Teleorman: Copila ar fi traversat strada neregulamentar

accident

O fetiță de 7 ani a murit, marți, într-un accident de circulație produs în comuna Măldăieni, județul Teleorman. Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, fata ar fi traversat strada neregulamentar și a fost lovită de o mașină condusă de un tânăr de 24 de ani, anunță MEDIAFAX.

IPJ Teleorman a anunțat că polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Măldăieni s-a produs un accident rutier.

Citește și: Ludovic Orban, despre măsurile de relaxare: Evoluţia numărului de cazuri ne-a şi determinat să amânăm alte măsuri de relaxare

„Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 24 de ani din comuna Măldăieni conducea un autoturism pe DC42, pe raza localității de domiciliu, a acroșat un pieton care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului, prin loc nepermis, fără a se asigura corespunzător”, se arată într-un comunicat al Poliției Teleorman.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului, o fată în vârstă de șapte ani, din comuna Măldăieni. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a arătat că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă în acest caz cercetările pentru ucidere din culpă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.