Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eusebiu Tudor, sancţionat cu o penalitate financiară în valoare de 15.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

frf

Antrenorul secund al echipei de fotbal FC Voluntari, Eusebiu Tudor, a fost sancţionat cu o penalitate financiară în valoare de 15.000 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru încălcarea protocolului medical la meciul din deplasare cu FC Hermannstadt disputat la 11 iulie în etapa a 9-a a play-out-ului Ligii I, potrivit Agerpres.

"FC Hermannstadt vs. FC Voluntari - incident - În conformitate cu prevederile Protocolului de reluare a competiţiei, sezon 2019/2020, capitolul VIII, punctul 19, se sancţionează antrenorul secund al FC Voluntari, Eusebiu Tudor, cu o penalitate sportivă de 15.000 lei", se arată în soluţia comisiei publicată, miercuri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Citește și: EXCLUSIV Emi Pian putea fi salvat! Cum îl puteau scăpa cei aflați la fața locului

Mai exact, Eusebiu Tudor a fost sancţionat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi/sau nerespectarea distanţei sociale în timpul partidei. "Nerespectarea distanţei sociale dintre membrii staff-ului tehnic şi suport, precum şi dintre jucătorii care vor sta pe banca tehnică şi/sau nepurtarea măştilor de protecţie de către aceştia, cu excepţia persoanei care acordă indicaţii tehnice", se menţionează în articolul din Protocolul medical aplicat în cazul secundului formaţiei ilfovene.

Comisia de Disciplină a aplicat o penalitate clubului CFR Cluj în valoare totală de 10.000 de lei (câte 5.000 în fiecare caz) pentru neachitarea restanţelor contractuale către jucătorii Andrei Mureşan şi Andrei Vâtcă. În acelaşi timp, în cele două dosare a fost acordat un nou termen pentru 2 septembrie.

Tot miercuri, jucătorul Nasser Chamed (CS Gaz Metan Mediaş), eliminat în partida cu FC Botoşani, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi o penalitate sportivă de 740 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.