Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PSD Arad, Mihai Fifor, mesaj de Ziua Independenței SUA

Mihai Fifor DNA

Șeful PSD Arad, Mihai Fifor, vine cu un mesaj important de Ziua Independenței SUA. Acesta spune că România a demonstrat în ani întregi că este un aliat SUA.

"Happy Independence Day!

Îmi face o deosebită plăcere să transmit astazi, de 4 iulie, Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii, cele mai calde gânduri și felicitările noastre sincere aliaților și partenerilor noștri americani.

Dincolo de garanţiile de securitate pe care le are ţara noastră prin apartenenţa sa la NATO, solidul Parteneriat Strategic pe care România l-a dezvoltat cu SUA se constituie, pe dimensiunea de apărare, într-un pilon central al politicii de securitate a României, care a contribuit și va continua să contribuie în mod esenţial la redefinirea profilului strategic al României în Alianță și în regiunea Mării Negre.

Rezultatele obținute de militarii români în teatrele de operaţii, alături de cei ai SUA, din 2001, în Afganistan, în Irak, precum şi în alte misiuni importante, au demonstrat că suntem un aliat serios, un partener de încredere, care își asumă nu doar beneficiile unui asemenea statut, dar și importantele responsabilități care țin de contribuția la securitatea globală și regională.

Știm cu toții că libertatea și securitatea nu sunt asigurate în mod natural, nu vin de la sine. Ele se cuceresc și se mențin cu importante costuri umane și materiale.

Mergem mai departe, alături de partenerii noştri, umăr la umăr", scrie Fifor pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.