Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump lansează acuzații EXPLOZIVE la adresa Chinei: puteau să oprească pandemia de coronavirus

ABC News
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a declarat vineri că nu se gândeşte la o posibilă nouă fază a acordului comercial dintre Statele Unite şi China, el adăugând că relaţia dintre cele două ţări ”a fost deteriorată grav” de pandemia de coronavirus, relatează CNBC.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 86: A început DICTATURA! Statul poate să-ți ia copiii

”Ar fi putut să oprească epidemia. Ar fi putut să o oprească. Nu au făcut-o”, a spus Trump reporterilor aflaţi la bordul Air Force One, în drum spre Florida, informează News.ro.

Întrebat dacă aceste fricţiuni înseamnă că ”faza a doua” a acordului comercial dintre SUA şi China nu va mai avea loc, Trump a spus că nici măcar nu se gândeşte la acest lucru şi că are multe alte lucruri în minte.

Viitorul acordului comercial dintre cele două super puteri economice, din care prima fază a fost semnată şi a intrat în vigoare la începutul acestui an, este pus sub semnul întrebării din cauza crizei Covid-19.

Noul coronavirus, care a fost descoperit prima oară în oraşul chinez Wuhan, s-a răspândit în întreaga lume şi a avut un impact devastator asupra sănătăţii americanilor şi economiei SUA.

În Statele Unite au fost identificate peste 3 milioane de cazuri şi au avut loc cel puţin 133.291 de decese din cauza Covid-19, potrivit datelor Johns Hopkins University.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.