Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deși este în scenariul roșu, localitatea Bran nu este carantinată: Interesele financiare sunt mai mari decât rata incidenței

carantina

Deși este încadrată în scenariul roșu, localitatea Bran, din județul Brașov, nu este chiar în carantină. În ciuda măsurii luate încă de pe data de 16 ianuarie de către Prefectura Brașov, respectiv de a include localitatea pe lista orașelor care au o incidență de peste 3 la mia de locuitori, în Bran, lucrurile par să se desfășoare altfel, potrivit gandul.ro.

În Bran, care este un punct de atracție extrem de mare în Brașov, unde sunt sute de pensiuni și restaurante, viața decurge normal, ca și când nu ar fi pandemie. Aproape toate pensiunile din Bran sunt ocupate, chiar dacă localitatea este în scenariul roșu de pe data de 17 ianuarie (14 zile), astfel că interesele sunt foarte mari din partea patronilor de locații turistice.

Citește și: Donald Trump, primele declarații după plecarea de la Casa Albă: 'Vom face ceva!'

Prefectura a luat, încă de pe data de 16 ianuarie decizia de a include localitatea în scenariul roșu, după ce s-a constatat o incidență de îmbolnăviri de peste 3 la mia de locuitori.

Mai mult, potrivit ultimei comunicări din partea DSP Brașov, de sâmbătă, Comuna Bran are în prezent o incidență de 2,99 la mia de locuitori, adică la limită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.