Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Cristian Popescu, după ce a fost anunțat candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 2: 'Cine știe sa facă bine si nu face, săvârșește un păcat'

Facebook
Dan Cristian Popescu Gabriela Firea

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a anunţat, sâmbătă, candidaţii susţinuţi pentru primăriile de sector, respectiv Daniel Tudorache (Sectorul 1), Dan Cristian Popescu (Sectorul 2), Aurelian Bădulescu (Sectorul 3), Daniel Băluţă (Sectorul 4), Daniel Florea (Sectorul 5) şi Gabriel Mutu (Sectorul 6). Firea anunţă că săptămâna viitoare vor fi depuse candidaturile.

Surpriza de pe lista PSD o reprezintă Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar PNL al Primăriei Sectorului 2. PNL a preferat să nu aibă candidat la Sectorul 2, oferind locul celor de la USR-PLUS. Popescu a scris pe Facebook, după anunțul oficial al Gabrielei Firea, că ”vom schimba fața sectorului 2 în următorii patru ani”. Postarea sa este însoţită de o fotografie în care apare alături de primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Citește și: Ultimă oră! Ucigașul lui Emi Pian, arestat preventiv!

"Cine știe sa facă bine si nu face, săvârșește un păcat" (Iacov 4.17)

Nu am intrat în politică pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetățeni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate și susținute de către cetățenii sectorului 2 au fost călcate în picioare din rațiuni politice, am ales să continui lupta cum pot mai bine.

De astăzi sunt candidatul susținut de către PSD la Primăria sectorului 2 și cu sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea voi implementa proiectele mele și vom schimba fața sectorului 2 în următorii patru ani.

Citește și: EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Le mulțumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipă cu cetațenii din acest sector. Și eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianțele comerciale de partide!

Împreună cu voi va fi bine #Aca2ă!”, e mesajul noului candidat al PSD pentru Primăria Sectorului 2.

Citește și: Adrian Năstase, intervenție, în direct, la Antena 3: Se readuce în circuitul public un partid important

Pe 6 august, Dan Cristian Popescu a anunţat că va candida la Primăria Sectorului 2, precizând că va negocia cu partidele care sunt dispuse să îi ofere susţinere sau să se înscrie independent în cursa electorală.

PNL şi USR PLUS au decis să aibă candidaţi comuni pentru primăriile sectoarelor Capitalei, Radu Mihaiu (USR PLUS) fiind desemnat să intre în cursa electorală pentru Sectorul 2 şi nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu.

Citește și: Sondaj-bombă! Cum stau PNL și PSD în preferințele românilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.