Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conferinţă privind oportunităţile economiei circulare pentru IMM-urile din regiunea Mării Negre la CCIR

CCIR
Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) organizează miercuri o conferinţă dedicată oportunităţilor economiei circulare pentru IMM-urile din regiunea Mării Negre, care se va desfăşura în format digital, notează Agerpres.

Evenimentul este organizat de CCIR, care în semestrul I al anului 2020 deţine Preşedinţia-în-Exerciţiu a Consiliului de Afaceri al Organizaţiei pentru Cooperare Economică la Marea Neagră, împreună cu Institutul de Economie Circulară şi Mediu "Ernest Lupan" şi în parteneriat cu Reprezentanţa Comisiei Europene în România, Ministerul Afacerilor Externe şi Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie.

Scopul webinarului este de a creşte nivelul de conştientizare cu privire la utilizarea eficientă a resurselor, prin asigurarea unei tranziţii către o economie circulară şi verde, în acord cu Pactul Ecologic European.

De asemenea, se urmăreşte identificarea oportunităţilor rezultate din aplicarea principiilor economiei circulare, cu efect asupra creşterii competitivităţii, gradului de inovare şi progres tehnologic în rândul antreprenorilor din regiunea extinsă a Mării Negre.

În contextul negocierii Cadrului Financiar Multianual 2021 - 2027 şi al lansării "Planului de investiţii pentru Pactul ecologic european şi Mecanismul pentru o tranziţie justă", instituţia propune inclusiv discutarea subiectelor cu privire la instrumentele financiare pentru tranziţia către o economie neutră din punct de vedere climatic şi competitivă, precum şi modul în care companiile pot pune în practică noul model economic - cel circular.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.