Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania aeriană Air France va desfiinţa peste 7.500 de posturi, în cadrul planului de redresare post-pandemie

avion air france

Compania aeriană Air France intenţionează să desfiinţeze peste 7.500 de locuri de muncă până în anul 2022, în cadrul planului de redresare economică post-pandemie, afirmă surse sindicale citate de postul BFMTV, anunță MEDIAFAX.

Confruntată cu o criză fără precedent care afectează traficul aerian, Air France a transmis că restructurările vor afecta inclusiv filiala Hop, destinată zborurilor interne.

Citește și: E război total! Silviu Mănăstire îi răspunde lui Cătălin Tolontan: Când ai combinații politice cu cei de la USR-PLUS, e suficient să îi prostești pe cei mai slabi de înger

"Cererea este în scădere puternică, astfel că a apărut necesitatea transformării companiei", a comunicat conducerea Air France.

Potrivit unor surse sindicale, Air France va diminua personalul cu 7.500 de posturi. Aproximativ 3.500 vor fi plecări normale ale angajaţilor care nu vor fi urmate de noi angajări, iar restul vor fi în mare parte plecări voluntare.

Guvernul Franţei a anunţat că va susţine compania Air France printr-un plan de redresare în valoare de şapte miliarde de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.