Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a ales firmele care vor proiecta drumurile expres Pașcani-Suceava și Suceava-Siret

Europa FM
CNAIR

CNAIR a desemnat câștigătorul licitațiilor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și ale proiectelor tehnice necesare construcției drumurilor expres Pașcani – Suceava și Suceava - Siret, anunță compania, într-un comunicat de presă, anunță MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, joi, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție pentru drum expres Pașcani-Suceava”.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea Search Corporation SRL - Egis International SAS - Egis Romania SA, cu preţul de 11,7 milioane de lei fără TVA.

Citește și: Atac dur la adresa Ministrului Muncii: Sunteți de o incompetentă inadmisibilă! Nu ați făcut nimic

„Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție, 4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene”, conform companiei.

Lungimea estimată a traseului este de 61 de kilometri.

Tot joi, au fost transmise și adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție pentru drum expres Suceava- Siret”.

Ofertantul desemnat câștigător este aceaași asociere ca și în cazul drumului expres Pașcani-Suceava, iar preţul este de 10 milioane de lei fără TVA.

„Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție, 4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene”, arată sursa citată.

Citește și: Ludovic Orban a făcut anunțul! Câți bani vor primi părinții pe perioada în care stau acasă cu copilul

Lungimea estimată a traseului este de 41 de kilometri.

Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.