Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand: `Eu trimit oameni la închisoare!`

Le Monde
Clotilde Armand

Invitată în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, Clotilde Armand a vorbit despre surprizele pe care le-ar putea întâlni când va avea de semnat, ca primar, documente importante.

Vezi și: CNCAV vine cu noi explicații: de există diferențe între numărul de vaccinați și numărul de persoane înscrise în platformă

Întrebată dacă se teme de capcane, edilul Sectorului 1 a spus: “Da! A trebuit să fiu mult mai atentă. Ma tem de faptul că ce mi se dă de semnat nu se încadrează în viziunea pe care o am pentru acest oraș. Vă dau un exemplu: mi se cere demolarea unei vile. Dacă semnez ca primarul, pot semna să demolez o vilă în stil neobrâncovenesc care face identitatea acestui oraș.”

Despre “atențiile” pe care le-ar putea primi la primărie, Clotilde Armand a spus: Nu cred… Nimeni nu își ia riscul. O să fie mult mai subtil și mă întreb care vor fi metodele prin care vor încerca. E imposibil! Toată lumea știe că e riscant; eu sunt persoana care face dosare penale și trimite oameni la închisoare. Nimeni nu va încerca cu mine, nu există acest risc, nu”.

Clotilde Armand a vorbit și despre cadourile pe care le primea cand lucra in companii multinaționale.

“Regulile erau clare. Tot ce era peste valoarea de 100 de euro, trebuia declarat, refuzat. Eu am refuzat, da, tot ce era peste 100 de euro. Sistematic! Ce am acceptat? Un buchet de flori… Românii sunt foarte sufletiști. Și e foarte greu să faci diferența între un cadou pe care ți-l face cineva pentru că e prietenul tău sau pentru că vrea ceva de la tine. Oricine lucrează într-o corporație, mai ales o multinațională, vede foarte bine că regulile sunt foarte clare, nu prea e loc de interpretare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.