Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîţu, întrebat dacă Drulă şi-a cerut scuze după ce l-a numit zombie politic: 'Este o problemă de conştiinţă şi de onoare a celor care fac astfel de declarații'

Guvernul Romaniei
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, că `este o problemă de conştiinţă şi de onoare a celor care fac astfel de declaraţii”, referindu-se la declaraţia ministrului Cătălin Drulă care l-a numit ”zombie politic”.

Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, dacă ministrul Cătălin Drulă şi-a cerut scuze pentru declaraţiile pe care le-a făcut, numindu-l ”zombie politic” şi a afimat: ”Eu am spus cum îi voi reevalua pe miniştri, până la urmă este o problemă de conştiinţă şi de onoare a celor care fac astfel de declaraţii”.

La insistenţele jurnaliştilor, Cîţu a precizat: ”V-aţi obişnuit că nu spun ce discut în privat cu partenerii mei”.

Premierul a mai precizat că rolul protocolului este de a face coaliţia să meargă mai uşor, nu de a îngreuna funcţionarea acesteia, iar, în ceea ce-l priveşte, au fost clarificate lucruri.

Cătălin Drulă, vicepreşedinte USR PLUS şi ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, într-un interviu pentru G4Media. ”Un zombie politic”, l-a caracterizat Drulă pe Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.