Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cercetări pentru ucidere din culpă după ce un bărbat a decedat în timp ce se plimba cu skijetul - În incident a fost vătămată o femeie

www.ziare.com
ski jet deces

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, după ce un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, a decedat sâmbătă în timp ce se plimba cu un skijet pe Canalul Plantelor şi s-ar fi produs o coliziune cu un corp dur, potrivit Agerpres.

"În noaptea de vineri spre sâmbătă, la orele 00:45, poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că în zona plaja veche, pe canalul Plantelor din municipiul Giurgiu, s-a produs o coliziune între un skijet şi un corp dur, în urma căruia au rezultat probabil două victime. La faţa locului s-au deplasat forţele de intervenţie care au constatat că pe luciul de apă, la o distanţă de aproximativ 30 de metri de mal, o persoană de sex feminin aflată în apropierea unui skijet, solicita ajutor.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

În urma intervenţiei, au fost aduse la mal atât tânăra de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, cât şi un bărbat de 34 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu", se arată într-un comunicat de presă transmis sâmbătă de IPJ Giurgiu.

În urma evenimentului, tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cazul bărbatului a fost constatat decesul.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.