Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dan Barna nu exclude revenirea lui Vlad Voiculescu la ministerul Sănătății: Asta va decide actualul ministru

Inquam Photos / Ilona Andrei
Vlad Voiculescu

Vicepremierul Dan Barna a declarat miercuri, la TVR 1, intrebat daca Vlad Voiculescu ar putea fi cooptat in echipa de la ministerul Sănătătii de catre noul ministru Ioana Mihăilă, că fiecare ministru are libertatea sa-si alcatuiasca echipa.

„Asta va decide actualul ministru al Sanatatii. In momentul de fata de astazi vorbim de mandatul Ioana Mihaila. Este decizia ei cum isi va construi echipa de consilieri. Este decizia ministrului Sanatatii, la fel cum e decizia fiecarui ministru, sa-si construiasca echipa si consilierii fara niciun fel de problema. Vlad Vooiculescu ramane in continuare un om important pentru USR PLUS, o resursa si un om politic important. Va fi un politician care va fi prezent o lunga perioda de timp in Romania”, a declarat Dan Barna.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a spus miercuri că l-a întrebat pe fostul titular al portofoliului, Vlad Voiculescu, dacă va "supravieţui", iar acesta a răspuns că speră că da. "L-am întrebat dacă crede că voi supravieţui. (Mi-a răspuns - n.r.) că speră că da", a spus Mihăilă, întrebată dacă, după ce a fost nominalizată în funcţia de ministru al Sănătăţii, s-a sfătuit cu fostul ministru Vlad Voiculescu, cu care a lucrat în calitate de secretar de stat.

Ea a precizat că se aşteaptă să comunice bine cu premierul Florin Cîţu. "Am venit aici să fac treabă şi am lucrat bine şi cu domnul Vlad Voiculescu şi mă aştept să lucrez bine şi cu domnul Florin Cîţu, aşa că mă aştept să comunicăm bine atâta vreme cât amândoi ne orientăm spre aceleaşi obiective, obiectivele de reformă", a susţinut Ioana Mihăilă în cadrul unei conferinţe de presă.

Ioana Mihăilă a precizat că echipa sa este în curs de formare şi consolidare. Întrebată dacă Vlad Voiculescu va fi consilierul său, Mihăilă a răspuns: "Echipa se formează în acest moment. Dar nu pot să spun că voi şterge cu buretele aspiraţiile comune pe care le-am avut cu Vlad Voiculescu. Dar perioada care urmează este cu Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătăţii, iar mandatul este al meu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.