Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 700 de pacienţi cu COVID-19 au fost trataţi la SJU Focşani de la debutul pandemiei

Mindcraft Stories
coronavirus simptome

Aproape 700 de pacienţi cu COVID-19 au fost trataţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani de la debutul pandemiei şi până în prezent, dintre care 121 la secţia de Terapie Intensivă, potrivit reprezentanţilor unităţii medicale.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, la SJU Focşani au fost trataţi un număr de 672 de pacienţi cu COVID-19. 121 dintre aceştia au fost trataţi pe secţia de Terapie Intensivă, iar restul la secţia de Boli Infecţioase a spitalului", a declarat, pentru AGERPRES, managerul SJU Focşani, Elena Codruţa Neagu.

Citește și: Situație îngrijorătoare! Noul coronavirus SARS-CoV-2 lovește în cel mai mare spital din vestul țării

Potrivit acesteia, 49 dintre pacienţii cu COVID-19 care au primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean au decedat, 29 dintre aceştia la ATI.

În perioada stării de urgenţă, Spitalul Judeţean Focşani a dedicat o aripă întreagă a spitalului pentru tratarea pacienţilor care au contactat virusul SARS-CoV-2, respectiv 130 de paturi. În prezent, secţia de Boli Infecţioase de la SJU Focşani, unde sunt trataţi pacienţii de COVID-19 mai are 50 de paturi.

Din cauza numărului redus de paturi dedicat tratării pacienţilor cu COVID-19, dar şi pentru că noile reglementări în vigoare permit acest lucru, mulţi pacienţi asimptomatici ajung în izolare la domiciliu.

Citește și: Gafă monumentală a polițiștilor! Au eliberat o persoană arestată preventiv! Din fericire, oamenii legii și-au reparat greșeala

Miercuri, în Vrancea, 176 de persoane se aflau în izolare la domiciliu, iar alte 291 în carantină la domiciliu.

Numărul vrâncenilor care au contactat noul coronavirus a ajuns la 1.859, în ultimele 24 de ore fiind raportate 32 de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.