Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Coita: 'Vom vorbi despre nevoile ignorate ale bucureștenilor'

arhiva personala
Alexandru Coita

Președintele Partidului Republican, Alexandru Coita remarcă, pe pagina sa de Facebook, risipa de emergie și de timp a politicienilor , care risipesc 99% din discurs referinduse unii la alții, în loc să vorbească despre propriile proiecte. Pornind de la această constatare Coita promite să abordeze constructiv discursul în fața oamenilor, dedicând fiecare moment proiectelor viitoare.

„Ați observat că vechii politicieni vorbesc 99% din timp unii despre alții, și doar 1% despre idei, proiecte și oameni?

Citește și: EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Eu, împreună cu echipa mea de la București, ne-am propus să facem o campanie ALTFEL. În loc să atacăm vechii politicieni, vom spune ADEVĂRUL despre proiectele eșuate, ideile îngropate și nevoile ignorate ale bucureștenilor. Vom vorbi despre nevoile oamenilor, despre proiectele și soluțiile pe care le avem pentru voi. Să-i lăsăm pe vechii politicieni să vorbească între ei și hai să le spunem părerea NOASTRĂ, la vot!

Luni, 10 august, voi lansa proiectul Republicanilor pentru Capitală, numit RESPIR BUCUREȘTI! Este cel mai complet și îndrăzneț proiect politic pe care l-am avut noi bucureștenii în ultimii 15 ani, construit pornind de la nevoile noastre, de la speranțele și așteptările noastre pentru o Capitală așa cum o merităm.

Fiți alături de singura alternativă reală pentru un București al oamenilor, un București așa cum ni-l dorim și așa cum îl merităm! Bucureștiul merită”, a scris Alexandru Coita pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.