Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Vasile se află între antrenorii ce au parte de cea mai mare provocare în viitorul sezon, potrivit EHF

dinamo handbal

Forul european de handbal (EHF) a lansat un nou sondaj de opinie, în care nominalizează 10 antrenori, între care şi Adrian Vasile (CSM Bucureşti), invitând fanii să răspundă la întrebarea: Care antrenor are parte de cea mai mare provocare în viitorul sezon?, potrivit news.ro.

”Deşi două jucătoare de clasă mondială, Andrea Lekic şi Nora Mork, au părăsit CSM Bucureşti, echipa este calitativă şi este condusă de Cristina Neagu, de patru ori desemnată cea mai bună jucătoare a lumii de către IHF. După ce mulţi antrenori străini au venit şi au plecat, românul Adrian Vasile a fost însărcinat să ajungă cu corabia la Budapesta. Aşteptările la Bucureşti şi în România sunt uriaşe, ca de obicei, dar cu sosirea lui Siraba Dembele şi Alexandrina Barbosa Cabral talentul este acolo să susţină drumul până la capăt, pentru prima dată din 2016”, este descrierea EHF în dreptul antrenorului Adrian Vasile.

Citește și: CAB LUNGEȘTE CHINUL șefilor Jandarmeriei - Respinge excepția lui Cucoș și trimite dosarul redeschiderii anchetei 10 august la Tribunalul București

Ceilalţi nominalizaţi, la feminin şi masculin, sunt: Stevche Aluşovski (Vardar), Gabor Elek (FTC Budapesta), Laurent Bezeau (Brest), Xavi Pascual (Barcelona), Ole Gustav Gjekstad (Vipers), antrenorul de la Rostov (urmează a fi numit), Filip Jicha (Kiel), David Davis (Veszprem), Raul Gonzalez (PSG).

Liga Campionilor la handbal feminin va începe în 12 septembrie, când CSM Bucureşti va evolua acasă cu Metz Handball, în grupa A, iar cealaltă reprezentantă a României, SCM Râmnicu Vâlcea, în deplasare, cu Brest Bretagne.

În competiţia similară masculină, România nu este reprezentantă, după ce Dinamo Bucureşti nu a fost acceptată prin wild-card.

Deţinătoarele trofeului sunt Gyor ETO la feminin, respectiv Vardar, la masculin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.