Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îngrijirea profundă a pielii - specificul măștilor de țesut

Funky
make-up

Masca de țesut (pânză sau hidrogel impregnat cu ser) reprezintă un produs indispensabil în orice trusă cosmetică.   Produsul revoluționar poate fi aplicat în cazurile excepționale (de exemplu, înainte de un eveniment) sau pentru răsfățarea tenului după o zi încărcată de muncă.

Cum se utilizează o mască de țesut pentru obținerea unui efect maximal?

❖    Dorești să obții mai multă nutriție sau hidratare?! Aplică serul preferat înainte de utilizarea măștii.

❖    Dacă dispui de o rolă facială - nu ezita să o folosești. Deplasează dispozitivul de-a lungul liniilor de masaj, pentru un efect de ridicare și o penetrare mai profundă a componentelor benefice.

❖    Plasează produsul în frigider, pentru obținerea unui efect revigorant!

De câte ori pe săptămână poate fi aplicată o mască de țesut?

Multe femei coreene utilizează măștile de față în fiecare zi. Dar nu toți cosmetologii aprobă un astfel de sistem, deoarece produsul cosmetic conține substanțe active într-o concentrație mai ridicată. Baza de țesătură previne evaporarea rapidă a ingredientelor active și oferă o eficiență sporită. În magazinul Makeup poți achiziționa cu încredere o gamă variată de produse inovatoare pentru îngrijirea profundă a pielii.

Diversitatea produselor cosmetice

Alegerea măștii faciale trebuie efectuată în conformitate cu tipul  pielii și  necesitățile sale individuale.

Măștile de țesut sunt divizate în următoarele categorii, pentru:

❖    Pielea uscată și sensibilă

Sunt perfecte formulele pe bază de  acid hialuronic, extractele din plante sau vitamine. Acestea mențin nivelul optim de umiditate în celule, previn deshidratarea și combat apariția peelingului.

❖    Pielea grasă și mixtă

Măștile hidratante sunt ideale pentru tenul gras și mixt. Compozițiile ușoare  asigură un efect revigorant și saturează celulele cu micronutrienți utili.

❖    Pielea problematică

Sunt potrivite produsele pe bază de vitaminele B3 sau C și  extracte naturale din plante. Iar vitamina C  combate apariția petelor pigmentare, contribuie la iluminarea pielii, uniformizează tenul și  reflectă o strălucire sănătoasă.

❖    Pielea îmbătrânită

Sunt ideale măștile cu efect de lifting. Acestea conțin colagen, vitamina A, uleiuri naturale și extracte din plante, ce restabilesc elasticitatea și fermitatea tenului.

Modul corect de aplicare

Măștile de  țesut trebuie păstrate pe față timp de 15-20 de minute, în funcție de recomandările producătorului.  După îndepărtarea măștii, nu clătiți serul rămas.

Durata standard este de 1-2 ori pe săptămână. Pentru pielea uscată și matură de aproximativ 3-4 ori pe săptămână. În același timp, se recomandă alternarea între diferite serii - de exemplu, să combinați o mască hidratantă, hrănitoare și de ridicare pentru un efect de îngrijire cuprinzător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.